Login
Please enter your email address and password to login to the help desk.
Don't have a user account? Create account.
(leave blank if you forgot your password)
   Save my login information
 
Knowledge Base
Cum pot testa Gratuit Serviciul GeoTel ?

Testarea Gratuita a Serviciului GeoTel

- Dupa inregistrare aveti la dispozitie 0.15 EUR pentru a testa serviciile spre ce destinatii doriti .

- 15 zile perioada minima pentru Test Gratuit !

- nelimitat catre numere ale clientiilor GeoTel deja inregistrati .

Puteti testa gratuit functionarea Serviciului GeoTel .

Puteti genera apeluri catre ce destinatie doriti , in limita a 0.15 EUR .

Aveti la dispozitie 0.15 EUR pentru a genera apeluri catre ce destinatie doriti si nelimitat catre numere ale clientiilor GeoTel deja inregistrati . 

 

Pentru a testa Serviciul GeoTel , trebuie sa urmati cativa pasi :

 

1. Va inregistrati gratuit in sistem -> click aici pentru inregistrare. Completati cu atentie formularul de inregistrare cu informatiile minime solicitate. Restul campurilor sunt optionale . Acceptati termenii de utilizare (bifati), apoi apasati butonul Sign up . Daca inregistrarea s-a efectuat cu succes , ve-ti primi un email , care contine informatiile necesare pentru configurarea echipamentului VoIP , sau a programelor pentru telefoanele Mobile, Tablete sau calculatoare Descktop .

2. Configurati echipamentul VoIP , sau programele pentru telefoanele Mobile, Tablete sau calculatoare Descktop cu informatiile primite in email-ul de confirmare . In email-ul de confirmare gasiti un un link, de unde se poate descarca programe gata configurate cu toate informatiile necesare ale contului dumneavoastra GeoTel, care dupa instalarea lor functioneaza fara configurari suplimentare.

ATENTIE ! Userul si Parola VoIP sunt diferite de Userul si Parola de acces in interfata web ! Aceaste informatii sunt comunicata in email-ul de confirmare a inregistrarii .

Daca aveti nevoie de ajutor pentru configurarea programului X-Lite dat click aici .

Daca aveti nevoie de ajutor pentru configurarea echipamentului VoIP dati click aici .

Daca aveti nevoie de informatii suplimentare , puteti sa ne contactati telefonic la (004) 0330560000 , sa ne scrieti pe email la support@geotel.eu , sa deschideti un Tichet de Ajutor -> click aici , sau sa apelati la Centrul de Ajutor GeoTel .

3. Formati un numar de telefon preferat si initiati un apel telefonic . Daca configuratiile sunt facute corect , ve-ti constata ca totul functioneaza bine .

4. Dupa consumarea bonusului primit puteti initia apeluri nelimitat catre numere ale clientiilor GeoTel inregistrati , sau catre alte destinatii cumparand credit  -> click aici pentru credit .

              Succes ! ... si va multumim pentru atentia acordata ....

Was this helpful? Yes No Print Pdf